Μπαλκόνι στις Κυκλάδες: Αιγαιοπελαγίτικες σπεσιαλιτέ, σε ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια της Αθήνας!


Μπαλκόνι στις Κυκλάδες: Αιγαιοπελαγίτικες σπεσιαλιτέ, σε ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια της Αθήνας!

Τo εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, σκαρφαλωμένο στους πρόποδες του Υμηττού στην περιοχή του Καρέα, προσφέρει μαγευτική πανοραμική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από τον Αργοσαρωνικό και τον Λυκαβηττό έως τα Τουρκοβούνια και την Πάρνηθα.

Το εστιατόριο à la carte λειτουργεί στο roof garden που διαθέτει ανοιγοκλειομένη οροφή επιτρέποντας σας να απολαύσετε τ’ αστέρια και το φεγγάρι του αττικού ουρανού τις ειδυλλιακές καλοκαιρινές βραδιές.

Το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες σας προσφέρει γεύσεις αυθεντικές τόσο σε ψάρι-θαλασσινά όσο και κρέας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών τους και την ανεπιτήδευτη δημιουργικότητα στην εκτέλεσή τους.

Δοκίμαστε καρπάτσιο από λαβράκι με μοσχολέμονο και φρέσκα μυρωδικά, κοτόπουλο σουβλάκι σε κρούστα από καρύδι & φιστίκι Αιγίνης με πικάντική μουστάρδα, φιλέτο ροφού σε σάλτσα λευκού κρασιού & αρωματικό ρύζι, ψαρονέφρι σε κρούστα μυρωδικών με σάλτσα μελιού και χειροποίητο πουρέ πατάτας και για το τέλος τον πρωτότυπο μπακλαβά περίεργο με καραμελωμένα φρέσκα & αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και παγωτό.

+ There are no comments

Add yours

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.