Κοινωνικές εκδηλώσεις

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Κοινωνικές εκδηλώσεις

To Μπαλκόνι στις Κυκλάδες προσφέρει την δυνατότητα διοργάνωσης οποιασδήποτε κοινωνικής ή προσωπικής εκδήλωσης προσφέροντάς σας ένα μοναδικό συνδυασμό περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής και set menus εξαιρετικής ποιότητας, σχεδιασμένων ειδικά για εσάς και τους καλεσμένους σας βάσει των προτιμήσεων και των αναγκών σας με τις πιο φρέσκιες πρώτες ύλες και προετοιμασία την ίδια ημέρα.

Διαθέτoυμε πολυτελή αίθουσα φιλοξενίας έως 250 ατόμων για όρθιο buffet, 200 ατόμων για σερβιριστό μενού και έως 150 ατόμων για καθιστό buffet, καθώς και roof garden (για τους καλοκαιρινούς μήνες) με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 300 ατόμων.
Τα πιάτα που συνθέτουν το κάθε μενού ξεχωρίζουν σε πρωτοτυπία αντανακλώντας τον à la carte χαρακτήρα του εστιατόριου μας που μας έχει καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα που είναι βέβαιο ότι οι καλεσμένοι σας θα συζητάνε για καιρό…


Aναλαμβάνουμε

Προσωπικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε:

  • Γάμος
  • Βάπτιση
  • Cocktail Party
  • Πάρτυ αρραβώνων
  • Πάρτυ γενεθλίων, ονομαστικών γιορτών
  • Πάρτυ αποφοίτησης
  • Πάρτυ reunion
  • Κοπή πίτας
  • Συγκεντρώσεις συλλόγων, σωματείων

Κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού από κοντά και ζητήστε μας να σας σχεδιάσουμε ένα ξεχωριστό μενού αντάξιο των προσδοκιών σας.

Ανάλογα με το ύφος της κάθε εκδήλωσης είμαστε σε θέση να αναλάβουμε:

Φαγητό
Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων που ξεφεύγουν από το καθιερωμένο catering ύφος, κάποιος μπορεί να συνθέσει ένα μπουφέ ή να διαμορφώσει ένα μενού με προσεγμένα, γαστρονομικά εδέσματα.

Ποτό
Οι λύσεις στο bar προβλέπουν απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά και κρασί, παγωμένα cocktails και σφηνάκια καθώς και ποτά υποδοχής.

Μουσική
Η μουσική επιμέλεια είναι το μυστικό της επιτυχίας ενός κεφάτου party.
Μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο μουσικών και καλλιτεχνών παρέχουμε επιλογές σε disc jockeys αλλά και ζωντανά μουσικά σχήματα για να ντύσουν με την μουσική που αρμόζει την κάθε εκδήλωση.

Επίσης υπάρχει υπερσύχρονη οπτικο-ακουστική κάλυψη για συνέδρια και παρουσιάσεις.

Διακόσμηση
Δυνατότητα ιδιαίτερης διακόσμησης (γάμοι, βαφτίσια, party μασκέ κτλ).

Προσωπικό
Μάγειροι, Μετρ, Σερβιτόροι, Barmen, Υποδοχή, Παρκαδόροι.

+ There are no comments

Add yours

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.